Hurks

Da Vinci & Leonardo

Animation Agency mocht voor Hurks aan de slag voor de ontwikkeling van een serie advertenties. Het bedrijf gaat namelijk aan de slag met een LinkedIn campagne met als doel brand awareness en lead generatie. In de advertenties gingen we aan de slag met het uitlichten we de twee innovatieve woonconcepten van Hurks: Da Vinci (grondgebonden woningen) en Leonardo (appartementen). Aan ons de uitdaging dit op een aantrekkelijke manier te doen.

Klant:

Hurks

Sector:

Bouw

Type productie:

2D animatie

Werkzaamheden

Van concept tot oplevering

De uitwerking

Omdat de campagne draait om twee aparte woonconcepten, hebben wij Hurks aangeraden twee losse advertenties te maken. Zo kunnen de concepten op zichzelf worden uitgelegd en in de campagne ook richting de specifieke doelgroep getarget worden. In beide advertenties benoemen we beide concepten wel even, waarna we vervolgens inzoomen op een van de twee. Hierdoor is de kijker op de hoogte van beide concepten, waardoor het alsnog ook meer over de ander te weten wil komen. 

No items found.

Qua uitwerking hebben we er voor gekozen om een combinatie te maken tussen video en animatie. We konden deels gebruik maken van bestaande assets uit een promovideo en elementen uit brochures. Dit zorgt voor herkenbaarheid. Daarnaast hebben we in beide video’s de intro en outro gelijk gehouden zodat we, in het kader van brand awareness, Hurks en haar concepten zo duidelijk mogelijk neerzetten. Een pakkende call to action zorgt uiteindelijk voor de gewenste ondersteuning in de campagne.

"Animation Agency heeft ons ondersteund bij het creëren van een video van ons woningconcept. Ze hebben ons voorzien van professioneel advies!"

Marketing Communicatie specialist

Annette Jeuken

Hurks

Terug naar overzicht
No items found.