Vormen en soorten animatie video’s

Animation Agency is gespecialiseerd in het ontwikkelen van animaties. Het voordeel van een animatie laten maken is dan ook dat de mogelijkheden oneindig zijn. Bij Animation Agency kun je kiezen uit stijlen, vormen en soorten. 

  • 2D animatie: een animatie, die bestaat uit ‘platte’ illustraties. Er zit dus geen perspectief in de illustraties. De beweging in de video vindt enkel horizontaal of verticaal plaats.

  • 3D animatie: een animatie inclusief diepte/perspectief. De video oogt realistischer, omdat je letterlijk en figuurlijk een extra dimensie aan de visualisatie toevoegt. 

  • Uitleganimatie: in deze animatie video ligt de focus op het uitleggen van bijvoorbeeld een product, dienst, proces, verhaal of instructie.

  • Bedrijfsanimatie: inhoudelijk gericht op het bedrijf, ook mogelijk in combinatie met videobeelden.

Een selectie van ons meesterwerk

Benieuwd naar onze voorbeelden? Bekijk een aantal producties van animaties die we voor en met onze klanten hebben ontwikkeld:

Onze klanten

Prachtige merken die we hebben mogen opfleuren.

"Soepele samenwerking en prachtig eindresultaat! Animation Agency weet zich snel in te leven in het bedrijf en de opdracht. Uitstekend werk en bedankt voor de samenwerking!"

Online Marketeer

Sten de Poppel

KMWE Toolmanagers

"Super fijne club om mee samen te werken. Levert op tijd af, sparren graag met je mee en willen ook weten wat je in de markt (gaat) zet(ten). Aanrader!"

Eigenaar / Senior Consultant

Ted Jansen

Embora Groep

"Ultieme vertaalslag van behoefte naar video. Het on boarding process was spot on. Het eindresultaat was geweldig!"

Co-Founder

Ronald Huijgen

Smardly

De voordelen van Animation Agency?

Wil je een animatie laten maken? Animation Agency is hierin gespecialiseerd en helpt je in het effectief gebruiken van dit krachtige communicatiemiddel. We weten wat de aandacht trekt en hoe een animatie het beste kan worden opgebouwd. Wij nemen je mee in het gehele proces, dus jij denkt mee over het verhaal, de personages en de animatiestijl!

Onze belofte

Wat je van ons als animatiebureau mag verwachten:

  • Persoonlijke aandacht, korte lijntjes en de meeste optimale service. Geen vraag is te gek en we kunnen snel schakelen.

  • Persoonlijke aandacht en service.

  • Betrokken, meedenken en eerlijk advies.

  • Animatie met visuals van zeer hoge kwaliteit. 

  • Wij werken voor A-merken

  • Een jong, creatief en gedreven animatiebedrijf.

Contact

Vragen over een animatie laten maken of wil je een prijslijst/offerte aanvragen? Mail naar hello@animation-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in. 

Naam*

Achternaam*

Email*

Bedrijf

Je vraag of opmerking

Bedankt, we hebben hem ontvangen en komen zo snel mogelijk bij je terug. Mocht je in de tussentijd niks te doen hebben, dan kan je altijd ons portfolio bekijken.
Oops! Er is iets fout gegaan! Stuur een mailtje naar hello@animation-agency.nl en dan kunnen wij je direct helpen.
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze Privacy Policy en Cookie Policy